1
jul 12

Dag J.W. Kuyt

Wie had dat nu gedacht dat jij ooit nog het hoofdonderwerp van een blog van me zou worden Jan Willem? Ik in ieder geval niet. Maar gevoelloze mensen zoals ik hebben soms niet genoeg aan een paar tweets om hun gevoelloze hart uit te spreken.
En ach, aangezien dit mijn definitieve afscheid van je gaat worden mag daar best wat extra zorg en aandacht aan gegeven worden.

Je roept altijd zo hard naar iedereen op twitter dat ze eens in de spiegel moeten kijken, maar J.W. wie zie jij in vredesnaam als je zelf in de spiegel kijkt? Wist je trouwens dat je overkomt als de meest egocentrische narcist die ik ooit op twitter ben tegengekomen?
Altijd op lopen scheppen hoeveel mensen je in vertrouwen nemen via Direct Message en zelfs IRL!
Arme mensen die dat doen J.W.!!! Meneer de mensen mens, die ondertussen met zijn dronken kop zijn medemens tot op het bot kwetst. Je zal best verdriet hebben gehad afgelopen nacht toen je me blockte omdat ik volgens jou een gevoelloze tweet naar je had gestuurd, maar geeft jouw verdriet je het recht om anderen onderuit te schoppen?
En afgelopen nacht was niet voor het eerst he! En ik garandeer je dat het niet voor het laatst zal zijn ook. Maar wel bij mij!
Je staat weer aan mijn slot te rammelen op mijn twitter account. Na een nacht je roes uitslapen ben je nu natuurlijk weer tot de ontdekking gekomen dat je misschien weleens een foutje gemaakt kon hebben.
Zodra ik dit blog klaar heb laat ik je dus binnen, geef je de link van dit blog en daarna ben jij degene die een block krijgt van me. En bij mij zijn ze wel definitief! Ik denk namelijk na voordat ik een dergelijke keus maak.

Zal ik je eens iets wonderlijks vertellen J.W.?  DE WERELD DRAAIT NIET OM JOU!!!
Schokkend voor je, dat begrijp ik. Je helpt graag mensen beweer je. Je hebt het zelfs in je bio staan van je twitter account.
Maar jij helpt geen mensen voor die mensen, jij helpt ze omdat het jou zo'n lekker gevoel geeft! En vervolgens moet je ieder ander even inwrijven hoe fout ze zelf zijn en hoe geweldig jij dus bent.
Guess what, lul met vingers... zo geweldig ben je niet!
Je analiseert er lustig op los met je leken ideeën op psychologisch gebied en oordeelt wel heel erg snel en makkelijk over anderen, maar zelf eens in de spiegel kijken werkt niet als je een lachspiegel gebruikt die het beeld van jezelf misvormt.

Doe jezelf en anderen eens een plezier en stop met oordelen over mensen die je niet kent. Wat je op twitter van mensen te zien krijgt is niet het totaalplaatje dus je kan er nooit een oordeel over vellen.
Ik besef ook wel dat jij ergens nog je mooie kanten moet hebben, maar voor nu wegen jouw goede kanten niet meer op tegen de foute dus zet ik een punt achter ons contact. Voor mij is het einde @jwkuyt.
Het ga je goed verder.

Share and enjoy:
 • Print
 • email
 • Add to favorites
 • Hyves
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Google Bookmarks

21 reacties for "Dag J.W. Kuyt"

 1. Sam schreef:

  Manmanman...

 2. OmaJap schreef:

  Dat gaat alleen voor hemzelf op Wil.
  De rest van de wereld doet er niet toe...........

 3. *best wel trots op Wil is nu*

  Zeggen waar het op staat... Altijd +100!

 4. admin schreef:

  Uitstekende tip voor jezelf ja, vooral eens een beetje leren nadenken voordat je je scheur open trekt! Punt 1... ik kon uit jouw TL niet opmaken dat je een dierbare was verloren want erg helder ben je nooit met je halfbakken tweets. Punt 2, ik probeerde duidelijk te maken dat er zoveel vreselijke dingen in het leven gebeuren. Ja het is vreselijk als je op jonge leeftijd komt te overlijden en een puber achterlaat! Gelukkig zijn pubers zeer flexibel! Er zijn echter ook mensen die hun eigen kinderen overleven en ik kan je uit ervaring vertellen dat dit ook gruwelijk is! Er gaat niet alleen een kind dood op dat moment, maar een wezenlijk deel van jezelf. Daar kom je nooit meer helemaal bovenop!
  En dan mij uitmaken voor ongevoelig??? Wie is er hier nu de ongevoelige zak? En dan nu ook nog reageren dat ik een beetje na moet denken? LUL! Pak een krat bier en zuip je nog een keer lens. Verdoof de handel maar weer, meneer ZO! en KLAAR!
  Jezus wat ben jij een creep!

 5. jwkuyt schreef:

  `Goed bedoelde` opmerkingen kunnen door 1 woordje volstrekt`verkeerd``vallen.Zeker als t verlies ve dierbaar persoon betreft.#beetjenadenken

 6. admin schreef:

  Zo, en slikt u maar! Dat moet een bittere pil zijn en nee, reageren zal hij niet, hem kennende. Stiekem lezen vast wel, maar reageren no way!

 7. engeltje schreef:

  We hebben al eerder over dit figuur gesproken. Dat ik je bewonder omdat je het zolang volhield. Ik heb m allang verbannen. Maar als ie jou tot een block gedreven heeft, moet ie ver voorbij de grens gegaan zijn.
  Beste @jwkuyt, as je dit nog durft lezen, ik zeg je hier nogmaals wat ik toen ook zei: zoek hulp, therapie, gesloten inrichting. Want jij bent een gevaar voor jezelf en de mensen om je heen, virtueel en irl.

 8. admin schreef:

  Ik geef mensen lang het voordeel van de twijfel. In dit geval duidelijk TE lang. Maar je ziet het, ook deze oude kat leert nog nieuwe kunstjes. 😉

 9. OmaJap schreef:

  Dat heeft nog lang geduurd voor je op dit punt kwam.

 10. Sam schreef:

  Niets aan toe te voegen.

Laat bericht achter