1
jul 14

GoudenLul

Mijn hemel.

Trouw je een 'leuke meid', denk je.. Dan voltrekt zich de ene na de andere ravage. Je betaalt alle etentjes, een auto voor mevrouw, een schuldenlast van haar en haar ex en ga zo maar door. Vervolgens stop je al je geld in een flat en leeft er op los, alles kon, ik had een wereldsalaris. En ach: Er is nóg een kleintje op komst! Hoera en je loopt ongewenst Prenatal binnen en trekt de poeplat maar weer om je auto vol te stuwen met dure spullen. Ga zo maar door.

Feit is dat ik spijt heb. Ben twee jaar getrouwd geweest met wat ik nu nog steeds een huppelkutkind noem (leeftijdsverschil 21 jaar) en leef al bijna vijf jaar in een vechtscheiding. Betaal torenhoge lasten en ben kaalgeplukt. Leef van geleend geld, dank moeder maar nu wil huppelkutje nog vijf jaar in MIJN huis blijven wonen, waarschijnlijk in de hoop dat ik sterf. Huis, inrichting eten en drinken, alles heb ik betaald. Zelfs een vakantie met haar ouders naar Spanje waar mijn moeder een fantastisch appartement heeft. Daar heb ik wat gewapperd met mijn creditcard. Met de tranen in de ogen heb ik vandaag mijn moeder moeten rapporteren dat ex € 12.000,- geroofd heeft van de beide spaarrekeningen van mijn (onze) kinderen. Was bedoeld als studiegeld maar helaas, gejat door hun eigen moeder, gestort door hun eigen oma.

Er komt geen eind aan, zelfs de gezamenlijke rekening die ik nog nooit heb gebruikt behalve daar iedere maand veel geld op te storten is vol in de min gegaan. Mag ik ook de helft van aftikken. Dacht het niet deurwaarder.

Toen het wat slechter met mij ging (burn-out) heeft ze mij laten stikken en nam de buurman maar even. Drama, afloop: Stalking en politie.

Kan ook anders: Mijn lieve vriendin is haar Horrorhuis uit gevlucht na herhaaldelijke fysieke en mentale vernederingen. Gelukkig al anderhalf jaar geleden. Ik zal de details besparen maar overmatig drankgebruik en een zieke geest hebben haar tot die vlucht  gebracht. Die schoft heeft de kinderen geïndoctrineerd en het leven zuur gemaakt. Dochter heeft zichzelf in bescherming moeten nemen door een bankje tegen haar slaapkamerdeur te plaatsen. Vervolgens heeft hij een dag na mijn vriendin's verdwijning iedere dag € 1000,- van hun gezamenlijke rekening opgenomen.

Dus het zijn niet alleen vrouwen die golddiggers zijn.

 

Jos