2
feb 17

Iedereen springt mee op de Trumpoline

Al weken hoor je niets anders meer. Geen journaal, geen praatprogramma, niets gaat er meer voorbij of het gaat over Trump.
Donald Trump ja, die man met het foute haar en de nog foutere uitspraken. Hij schopte het van zakenman tot president van de Verenigde Staten terwijl iedereen bleef lachen en niet wilde geloven dat het mogelijk zou zijn.
Ik kan geen social media meer zien of het gaat weer over hem en iedereen vindt er iets van.
Werkelijk iedereen maakt nog steeds grappen en grollen over Trump en de hele wereld springt vrolijk of boos mee op de Trumpoline van het leven.

Waarom al die demonstraties hier in Nederland? Denk je nu werkelijk dat die man er van wakker ligt en nu ineens na gaat denken over zijn gedrag? Er gaan miljoenen Amerikanen de straat op maar nee, Trump schrikt pas echt als er in Nederland een paar honderd mensen gaan demonstreren. Denk je dat nu werkelijk??? Dan ben je nog gekker dan al die Amerikanen die op Trump gingen stemmen.
Je denkt toch echt niet dat er in het witte huis een rode knop zit waar alleen de president bij kan en in zijn eentje een atoomoorlog ontketend?

Miljoenen Amerikanen zijn woedend omdat Trump nu president is geworden. Tja, jullie stemden hem het witte huis in dus deal with it!
Het zal nu eenmaal nooit gebeuren dat een president unaniem door het volk gekozen wordt dus hou je altijd die andere groep die ontevreden is. Wees blij dat het maar voor 4 jaar is en jullie dan opnieuw je stem uit kunnen brengen.

Hier in Nederland janken we sinds jaar en dag als ons tijdens verkiezingstijd van alles beloofd werd en er na de verkiezingen niets van terecht blijkt te komen. Alle politici liegen immers.
En dan blijkt er in de Verenigde Staten plotseling een man te zijn die zijn bakkes ver open trok tijdens verkiezingstijd en zodra hij president is, precies blijkt te doen wat hij beloofde.
Tja, dat zijn we niet gewend he? Maar om daar dan woedend om te worden gaat wel ver.

Maakt mijn mening nu dat ik voor Trump ben?
Nee, ik vind het een lul met vingers. Maar hé, de Amerikanen wilden hem en hebben hem gekregen. Daar hebben wij niet om gevraagd maar het is nu eenmaal een feit dus ook wij hebben het maar te slikken.

Share and enjoy:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • Hyves
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks

Laat bericht achter