24
dec 11

Out with the old, in with the new.

Weten jullie nog hoe mijn bagger hard plastic braces er uit zagen?
Nou vooruit, nog 1 keertje dan om het geheugen op te frissen.

 

 

 

 

 

 

 

 

En dan nu de definitieve zilveren uitvoering... Alleen  dat ding om mijn hand moet nog komen. Die gaan ze van siliconen maken en daar moesten ze eerst nog een gipsafdruk van mijn hand voor maken. Dat is inmiddels gebeurt en ergens begin volgend jaar zal die ook wel klaar zijn. Maar nu dus even alleen de silver splints voor mijn vingers...
Hou je vast want het is heavy bling bling.

 

 

 

 

 

 
Is dit cool of is dit cool? Oh ja, geef maar toe... jullie zijn wel jaloers!
En een commentaar en vragen dat ik er over kreeg op mijn werk! Eindeloos bleven mensen vragen wat dat was en een paar waren zelfs in de veronderstelling dat het gewoon excentrieke sieraden waren.
Nee dus, al zien ze er absoluut verre van lelijk uit en kunnen ze best door voor sieraden, het is toch echt om mijn gewrichten op hun plek te houden.

Ik ben er zo blij mee, einde kapotte huid van de scherpe randjes van het harde plastic. Einde van het steeds smeriger worden van die rommel die niet schoon te krijgen was. Ik kan weer zelf een cola fles open maken, zelfs een nieuwe.
Het is alleen nog even wennen bij het typen. Ik pak toch onbedoeld nogal eens een toetsje extra mee. Moet weer even opnieuw mijn fijne motoriek onder controle zien te krijgen, maar gaat allemaal goed komen, zeker weten!

Share and enjoy:
 • Print
 • email
 • Add to favorites
 • Hyves
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Google Bookmarks

17 reacties for "Out with the old, in with the new."

 1. ena fraser schreef:

  Hallo,

  Ik ben erg nieuwsgierig waar je jou silver ring splints heb laten maken.
  Ik heb 2 van die ringen bij WE Design laten maken. Vanaf het begin paste ze niet goed, ringen waren te goot. Hierdoor vielen vaak af van mijn vingers. En vandaag (16/9) ging het veertje kapot.

 2. marjorie schreef:

  hallo! ik zit ook met zo'n lelijk plastic geval. toen ik daar een opmerking over maakte kreeg ik te horen dat ik blijkbaar nog niet genoeg pijn had ander deed ik niet zo moeilijk!

  bij wie kun je deze mooie braces laten maken? is dat er maar 1 in nederland of zijn er meer?

  ik vind je handen er zo echt prachtig uitzien!

 3. Sanneke schreef:

  Jah dat geloof ik meteen!
  Ai... duurt dat zo lang, om ze te laten maken?

  Nu werk ik zelf in de sieraden.... dus van die plastic braces toont natuurlijk helemaal niet!
  Nu zal het sowieso nog wel even duren voor het zover is bij mij dat ik uberhaupt IETS krijg... want had dus vorige week een afspraak om aan te laten meten, maar toen bleek dat je met een verwijzing van de HA dus tóch niks vergoed krijgt, GRRRR dus nu eerst weer terug naar de HA voor opnieuw doorverwijzing naar specialist, terwijl dossier net gesloten was omdat ze toch niks konden doen.... En als ik daar dan eindelijk aan de beurt ben weer opnieuw een verwijzing voor braces....

  Maar.. gelukkig ben ik heel geduldig?! (PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!)

  't is jammer dat ik mijn handen ermee verpest, maar ben in staat om te gaan proberen om zelf zo iets te gaan maken voor voorlopig!

 4. admin schreef:

  Ze bevallen me prima! Na bijna een half jaar geklier met die plastic test troep waar ik echt geen huid bij overhield, zijn deze zilveren een verademing. En hoewel de functionaliteit natuurlijk veruit het belangrijkste is, moet ik er eerlijk bij vermelden dat ik me ook zoveel zekerder voel nu over het uiterlijk ervan.
  Ze zien er meer uit als excentrieke sieraden dan als hulpmiddelen en tja... het oog wil toch ook wat.
  Ik heb veel liever dat mensen nog een keer extra kijken omdat ze het aparte sieraden vinden dan dat ze in 1 oogopslag zien dat ik iets mankeer.
  Ik ben er dan ook enorm blij mee.

 5. Sanneke schreef:

  Hmmmm ik zocht eigenlijk een button om je privé te mailen, maar kon deze niet vinden. Maar kan het toch niet laten om even te reageren.

  Via Google kwam ik op de foto's uit deze blog terecht, nadat ik gisteren braces voor mijn handen zou gaan laten aanmeten, en we de opties besproken.. waarbij dus ook silver ring splint voorbij kwam.
  Tjonge, daar had ik dus nog nooit van gehoord! Die man had geen plaatjes.... dus kon me er weinig bij voorstellen. Dus google is een uitkomst 😉 Maar dit ziet er goed uit!
  Hoe bevalt het?

  Na deze blog las ik nieuwschierig verder in je andere blogs en vooral je verhaal in AU!tismewat... heb alles met open mond zitten lezen! Jeetje..... dit zou mijn verhaal kunnen zijn?
  De gelijkenis is bijna eng!

  Ok.. eerlijk, dan wel in de iets extremere versie, maar ik denk dat dat verschil ook grotendeels ligt aan het feit dat ik bij mijn zoontje het autisme op heel jonge leeftijd herkende, en vanuit mijn werk al wat meer handvatten had hoe daarmee om te gaan... Én dat de medcijnen bij hem wel aanslaan.

  Heel veel respect voor jou, hoe je je overal doorheen geslagen hebt!

 6. Stella schreef:

  Hehe,eindelijk! Ziet er perfect en megabling uit. Heeft tijd geduurd, maar dan heb je ook wat.

 7. Wouter0612 schreef:

  Zo hé, ben benieuwd hoe de andere er straks uitzien!

 8. Desiree schreef:

  Zozo.. Blitse jongedame!

 9. Dooz schreef:

  Heul mooooooi, bling bling bling #kuzz

 10. Harry de Beer schreef:

  Wordt misschien wel een nieuwe trend

Laat bericht achter