24
dec 11

Out with the old, in with the new.

Weten jullie nog hoe mijn bagger hard plastic braces er uit zagen?
Nou vooruit, nog 1 keertje dan om het geheugen op te frissen.

 

 

 

 

 

 

 

 

En dan nu de definitieve zilveren uitvoering... Alleen  dat ding om mijn hand moet nog komen. Die gaan ze van siliconen maken en daar moesten ze eerst nog een gipsafdruk van mijn hand voor maken. Dat is inmiddels gebeurt en ergens begin volgend jaar zal die ook wel klaar zijn. Maar nu dus even alleen de silver splints voor mijn vingers...
Hou je vast want het is heavy bling bling.

 

 

 

 

 

 
Is dit cool of is dit cool? Oh ja, geef maar toe... jullie zijn wel jaloers!
En een commentaar en vragen dat ik er over kreeg op mijn werk! Eindeloos bleven mensen vragen wat dat was en een paar waren zelfs in de veronderstelling dat het gewoon excentrieke sieraden waren.
Nee dus, al zien ze er absoluut verre van lelijk uit en kunnen ze best door voor sieraden, het is toch echt om mijn gewrichten op hun plek te houden.

Ik ben er zo blij mee, einde kapotte huid van de scherpe randjes van het harde plastic. Einde van het steeds smeriger worden van die rommel die niet schoon te krijgen was. Ik kan weer zelf een cola fles open maken, zelfs een nieuwe.
Het is alleen nog even wennen bij het typen. Ik pak toch onbedoeld nogal eens een toetsje extra mee. Moet weer even opnieuw mijn fijne motoriek onder controle zien te krijgen, maar gaat allemaal goed komen, zeker weten!

Share and enjoy:
 • Print
 • email
 • Add to favorites
 • Hyves
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Google Bookmarks

17 reacties for "Out with the old, in with the new."

 1. Wil schreef:

  Jeetje Gerda, daarvoor ben ik indertijd naar het hand en pols centrum geweest in Goes. Daar werkten ze toen met een vaste medische zilversmid die ze heeft aangemeten en gemaakt. Ik zou nu echt niet meer weten wie dat was.

 2. Gerda schreef:

  Waar heb je die laten maken? Kun je mij het adres geven
  Vr Gr Gerda

 3. Etelka schreef:

  Ondertussen heb ik zelf nu ook koppelringen (silver ring splints) voor mijn pinken en ringvingers. En ze gaan nu een grote speciale silver ring splint maken voor mijn r-duim. De toestemming van de verzekering is elke keer in een keer goed gegaan. Ik hoefde niks bij te betalen omdat ik alles voor dit jaar al betaald had, die 360 euro. Dus ook bij mij volledig vergoed :=)!! Ik ben er blij mee, het helpt goed!!! Ik kan het iedereen aanraden die chronische handklachten heeft.

 4. Wil schreef:

  Werd volledig vergoed door de verzekeraar. Wel weet ik dat al die splints om en nabij de €2600,- hebben gekost voor de verzekeraar. Geen idee of dat nu nog het geval zou zijn, maar toen werd het vergoed door de aanvullende verzekering.

 5. Etelka schreef:

  Hallo,

  Ik zit ook over deze Silver Ring Splints na te denken. Wat kost dat ongeveer per vinger? Of is de prijs per hand? Graag hoor ik iets van je.

  Groetjes,
  Etelka

 6. Nienke wouda schreef:

  Je ringen zien er mooi uit. Ik heb nu op proef een kunststof geval. Na een dag dus al pleisters er onder. Als ik zilveren ga krijgen, Krijg je dat dan van de verzekering vergoed, of moet je alles zelf betalen? Ik denk dan dat ik jouw kant op ga en gaat het me natuurlijk een vermogen kosten.
  Graag hoor ik van je of je het vergoed gaat en heb je er veel baat bij.
  Vriendelijke groet, Nienke.

 7. Wil schreef:

  Ik kan je niet helpen. Het is bij mij allemaal via het hand- en polscentrum in Goes gegaan. Die lieten een man langskomen om op te meten en weken later kon ik terugkomen om het spul op te halen. En omdat het allemaal gewoon vergoed werd via zorgverzekeraar heb ik nooit een rekening of naam van een bedrijf gezien.

Laat bericht achter